Gyakran Ismételt Kérdések

Szükséges adatok:

Állat: faj – fajta – kor – nem – ivaros / ivartalan – fő tünetcsoport – mióta – van e másik állat és ha igen milyen? – szűrővizsgálatok

Tulajdonos: tapasztalt / első állatos – lakás / kert

Miért van szükségünk ezekre az adatokra?:

Faj: Leszűkítjük melyik állatfajhoz tartozik az állat, így pl. egzotikus állatok (nyúl, hüllő stb.) esetében a megfelelő kollégát tudjuk kiközvetíteni.

Fajta: Főként kutyák és macskák esetében fontos, hisz rengeteg csak bizonyos fajtákra jellemző örökletes betegség fordul elő, illetve a fajtajellegekből adódóan is tipikus betegségre hajlamosító tényezőket tudunk megállapítani.

Nem: Rengeteg nemtől függő betegség is előfordul. Pl. hugykövesség gyakoribb hím egyedekben, gennyes méhgyulladásra nem gondolunk ivartalanított egyedekben.

Fő tünetcsoport: Előre segít alaposan felkészülni az esetleges problémából.

Szűrővőzsgálatok és oltási előzmények: Ezekkel rengeteg betegséget már alapból kizárhatunk.

Tulajdonossal
kapcsolatosan fontos megtudnunk, hogy tapasztalt állattartó, vagy az első
állata esetleg. Továbbá, milyen környezetben tartja.

A szolgáltatás díja bruttó 9 995 Ft. A vásárlást követően 27%-os ÁFÁ-s számla kerül kiállításra és kiküldésre a megadott e-mail címre.

A vásárlást követően egy megerősítő levél fog érkezni e-mail címére, mely tartalmazni fogja az online konzultáció linkjét. A foglalt időpontban csatlakozzon az online váróba a megadott linkre kattintva. Állatorvosunk itt fogja várni Önt. A konzultáció indulásakor Állatorvosunk képpel és hanggal köszönti Önt, ezt követően ismertetheti kiskedvence tüneteit, vagy/és felteheti kérdéseit. A konzultáció végeztével csak zárja be az ablakot, további teendője nincs.

A szolgáltatás egy kb. 15 perces állatorvosi konzultációt/tanácsadást foglal magába az oldalon feltüntetett témakörökben.

Szolgáltatásunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk abban az esetben, ha nem tudunk érdemben segíteni a problémában (ez az első 3-5 percben kiderül), vagy a Mi (szolgáltató) okából nem tudott megvalósulni a konzultáció.

Rólunk mondták

Vélemény

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Vélemény

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vélemény

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.