Rólunk

Dr. Balázs Bence

Dr. Balázs Bence vagyok 2021-ben végeztem az állatorvostudományi egyetemen. Végzésem óta az egyik legforgalmasabb budapesti rendelőben dolgozom belgyógyászként ahol napi szinten nagyszámú és változatos esettel találkozom. Szabadidőmben háznál végzek kezeléseket ahol a bajba jutott gazdiknak tudok segíteni. Számomra fontos a szakmai alázat és a mindennapi fejlődés.

Dr. Vladár Bence

Fiatal kora ellenére több, mint 10 éve dolgozik kisállatrendelőben. Szakmai alázat és az állatok szeretete a két kulcsszó számára az állatorvoslásban. Vladár Bence vagyok, 2021. februárjában végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen állatorvosként. 9 évvel idősebb nővéremtől lestem el, hogy milyen sokszínű az állatorvosi munka, amiért én is ezt a szakmát választottam. Nővérem, Dr. Vladár Dorottya és férje, Dr. Hadusfalvy-Sudár Soma 2012 nyitották állatorvosi rendelőt szülőfalumban, Nagykovácsiban. A nyitástól kezdve dolgoztam ott asszisztensként hétvégenként, nyáron egész hónapokat. A rendelői környezetben több, mint 11 éve dolgozom, így nem ismeretlenek számomra a különböző kutyák, macskák, nyulak, görények ls más állatok rendkívül változatos esetei. Az egyetem alatt jártam Olaszországban az Erasmus program keretében, a Parmai Egyetem Állatorvosi karának klinikáján, rengeteg új technikát tanulva dolgozhattam negyed évig. A rendelői munka mellett, állatpatikában is dolgoztam 1,5 évet, így a gyógyszerek és azok forgalmazása iránt való érdeklődésem egyre nőtt. Ennek köszönhetően nyertem el a Tolnagro cégcsoport által biztosított hallgatói ösztöndíját. Ennek keretében egy állatgyógyszer gyártó és forgalmazó cég működésébe kerülhettem bele. Emellett tovább folytattam a rendelői munkámat és 2021. nyarán bekerültem az Eb-Orvos-Ló csapatába.

Dr. Kónya Réka

Fő mottóm: az állatorvos legyen empatikus az állatokkal , a gazdikkal partner és a szakma iránt elhivatott. Minden esetben ez lebeg a szemem előtt. Számomra nagyon fontos, hogy a tulajdonosokkal megbízzunk egymásban, mert így kezelhető a legnagyobb sikerrel minden állat. Szeretnék olyan állatorvos lenni, akinek nem csak szakmai tudása állja meg a helyét, hanem az állatokkal illetve tulajdonosokkal kialakított kapcsolata is.

Gyerekkorom óta rengeteg állat vett körül, ezért rengeteg állattal megtanultam bánni, a kutya-macskától kezdve, a fehérhasú törpesünön keresztül, egészen a leopárd gekkóig, mind megfordult nálunk. Ebből is látszik, hogy az állatok mindig is hatalmas szerepet játszottak az életemben, mindig is szerettem volna gondoskodni róluk.

Mindent meg fogok tenni, hogy a kezelések során elősegítsem az állatok felépülését és gyógyulását és a gazdik is elégedettek a munkám során .